Υψηλή αισθητική & ποιότητα υπηρεσιών

ΒΑΠΤΙΣΗ

image-159677-element1.png?1454505845341

Το πάρκο Ιπποκάμηλος στην Πάτρα αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τη διοργάνωση δεξιώσεων βάπτισης, καθώς προσφέρει ένα πλήθος δραστηριοτήτων για παιδιά… κάθε ηλικίας! Το ειδυλλιακό κτήμα μας συνθέτει το ιδανικό σκηνικό για την υποδοχή των καλεσμένων σας. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα φροντίσει για την άψογη διεξαγωγή της τελετής, ενώ το επιλεγμένο από εσάς μενού είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι θα περάσουν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης. Στον μαγικό παιδότοπό μας θα απολαύσουν ποιοτική ψυχαγωγία και ατέλειωτο παιχνίδι, με απόλυτη ασφάλεια. Ειδικοί παιδαγωγοί, αλλά και αστείοι κλόουν και άλλοι παιδικοί ήρωες, θα τα παρασύρουν σε ένα πλήθος ευχάριστων και δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Μπορούν επίσης να γνωρίσουν και να θαυμάσουν από κοντά τα 80 διαφορετικά είδη πτηνών και ζώων που βρίσκονται στο ζωολογικό κήπο μας ή εάν ο καιρός το επιτρέπει, να απολαύσουν ατέλειωτες ώρες χαράς στις νεροτσουλήθρες και την πισίνα μας! Στο χώρο του Ιπποκάμηλου διοργανώνουμε επίσης παιδικά πάρτι που θα μείνουν αξέχαστα στους μικρούς μας φίλους, προσφέροντας εγγυημένα ατέλειωτη διασκέδαση και πολλά χαμόγελα!

Στον Ιπποκάμηλο διοργανώνουμε μοναδικές δεξιώσεις βάπτισης που θα μείνουν αξέχαστες σε όλους τους καλεσμένους σας!