Υψηλή αισθητική & ποιότητα υπηρεσιών

ΤΟ ΚΤΗΜΑ

image-159677-element1.png?1454505758278

Το κτήμα Ιπποκάμηλος βρίσκεται σ’ ένα ειδυλλιακό τοπίο, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια των Σαγέικων και το γειτονικό δάσος.
​Σε μια έκταση 100 στρεμμάτων, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στεγάζουν πλήθος δραστηριοτήτων, για μικρούς και μεγάλους.

Στάβλοι & Ιπποδρόμιο
Το πάρκο μας περιλαμβάνει υπερσύγχρονους στάβλους ευρωπαϊκών προδιαγραφών και ιπποδρόμιο διαστάσεων 120mx45m.

Οι εξαιρετικές υποδομές μας, επιτρέπουν τη λειτουργία παντός καιρού, ενώ χάρη στην ύπαρξη κατάλληλου φωτισμού, δίνεται η δυνατότητα βραδινής χρήσης για τη διεξαγωγή αγώνων.

​Επίσης, στο χώρο λειτουργούν μεγάλα πάντοκς και σύγχρονα αποδυτήρια, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για να έρθετε κοντά στο άθλημα της ιππασίας. 
Bar - Restaurant
Στο χώρο του Ιπποκάμηλου λειτουργεί ένα υπέροχο ξύλινο σαλέ, όπου μπορείτε να κάνετε ένα ευχάριστο διάλλειμα υπό τους ήχους μουσικής. Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, με το ξύλο να κυριαρχεί, μπορείτε να χαλαρώσετε πίνοντας τον καφέ ή το ρόφημά σας, με απεριόριστη θέα στο στίβο ιππασίας. 

Όσο προχωρά η ώρα, μπορείτε να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό ποτό, επιλέγοντας από τη μεγάλη ποικιλία που σας προσφέρει το bar μας. 

Τέλος, στον καλαίσθητο, ιδιαίτερο χώρο του restaurant μας, μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπέροχες γευστικές προτάσεις του σεφ μας, με πιάτα που βασίζονται στην ευρωπαϊκή κουζίνα, αλλά και πιο «ιδιαίτερες» επιλογές, με γεύσεις κυνηγιού, όπως ελάφι, αγριογούρουνο και φασιανό. Η προσεκτικά επιλεγμένη λίστα κρασιών από την πλήρως ενημερωμένη κάβα μας, θα συνοδεύσει ιδανικά το γεύμα σας. 
Παιδότοπος
Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να απολαύσουν αξέχαστες στιγμές χαράς και διασκέδασης στο χαρούμενο και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του παιδότοπού μας, υπό την επίβλεψη έμπειρων ειδικών παιδαγωγών, όσο εσείς θα χαλαρώνετε χωρίς άγχος στο διπλανό Snack Bar ή θα ψυχαγωγείστε με κάποια ιππική δραστηριότητα.

​Ο παιδότοπος περιλαμβάνει 4 μεγάλα φουσκωτά παιχνίδια, καθώς επίσης κούνιες, τσουλήθρες και τραμπολίνο.
Ζωολογικός Κήπος
Ο σύγχρονος ζωολογικός κήπος που λειτουργεί στο πάρκο μας, φιλοξενεί περίπου 80 διαφορετικά είδη πτηνών και ζώων, σε εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών (που περιλαμβάνουν κλουβιά και μια τεχνητή λίμνη), παρέχοντάς τους άριστες συνθήκες διαβίωσης.

​Μπορείτε να επισκεφθείτε και να θαυμάσετε από κοντά τα διάφορα είδη ζώων και πτηνών -σπάνιων ή μη-, καθώς και να τα ταΐσετε με κατάλληλες ζωοτροφές που μπορείτε να προμηθευτείτε εντός του πάρκου. 
Πισίνα – Νεροτσουλήθρες
Περάστε ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και χαλάρωσης
στη μεγάλων διαστάσεων πισίνα μας.  
Parking
Ο χώρος μας διαθέτει άνετο parking,
​για όλους τους επισκέπτες μας